Design på tilbud

Fredag til søndag i den kommende weekend er der mulighed for at erhverve sig designervarer til særdeles fordelagtige priser – der gives helt op til 70% rabat.

Salget foregår i Station-Berlin, som er den tidligere Dresdner Bahnhof i nærheden af Potsdamer Platz. Åbningstider er kl. 12-20 fredag og lørdag og 12-18 søndag. Læs mere på berlin.de om designernavne, adresse, trafikmulighed mv.

Det at gå og kigge på alle varerne kan for nogle være en stor oplevelse i sig selv. Men jeg vil også mene, at det kunne være interessant at se lokalerne, hvor varerne sælges.

Det store event-sted rummer ialt 7 haller med et areal på i alt 20.000 kvadratmeter. Det er dog kun de 5.000 kvadratmeter, som tages i anvendelse til designermarkedet. Men mon ikke man ser noget af det øvrige område, når man kommer dertil. På Station-Berlins hjemmeside fortælles historien om stedet og på hjemmesiden Berlin-Locations er der også en side om Station-Berlin. Prøv at se under de forskellige haller – Eventbereiche – , hvor der er billeder med diverse arrangementer. Det ser ret flot ud.

God handel!

berlin.de – om design-markedet

Station-Berlin

Berlin-Locations om Station-Berlin

Skriv gerne en kommentar