Den Valentin, den Valentin….

Det er jo snart – den dag, hvor det er tid at afsløre sine følelser overfor den, man hemmeligt beundrer. Eller at være ekstra opmærksom overfor den/dem man har allermest kær.

Står du og mangler en god idé, så kan du læse mit tidligere indlæg, hvor jeg foreslår en Valentins-tur til Berlin. Eller du kan tjekke Visit-Berlin, som også har et opslag om Valentinsaften i Berlin. Jeg fik nyhedsbrev i sidste uge med netop Valentinsdag som tema, og det vil jeg gerne bringe videre til jer, der måtte have gavn af det. Der er bl.a.  forslag om forskellige koncerter, som lyder vældig tiltalende. Læs mere på Visitberlin.de.

Hvad er det med den Valentin? Skulle den udkårne nu spørge, er det måske godt at være forberedt. Så jeg har fundet et link frem, hvor du kan læse lidt op på Legenden om Valentin. Det er hjemmesiden historie-online.dk, så jeg tror vi godt kan regne med, at det er de mest kompetente fortællinger, vi kan få om Valentin og den skik, der efterhånden er opstået omkring denne dag.

Det er jo blevet til en hel industri omkring Valentinsdag, og blomsterforhandlere m.m. har kronede dage. Men hva’ pokker, alt hvad der bygger på kærlighed er vel kun af det gode, ikke sandt?

….også når det foregår i Berlin.

Skriv gerne en kommentar