David Garret i Waldbühne 5. juni.

Så er chancen der igen for at opleve en af de mest fascinerende violinister i vor tid. Den unge David Garrett, som spiller crossover Rock-klassisk og altid med masser af energi og fuld sceneshow.

Garrett er en ganske sympatisk fyr – jeg så engang en tv-udsendelse med ham. Han fortæller der, at han måtte trodse sine forældre, da han gav sig til at spille rock på violinen. Han har fundet en god niche der og har en blændende karriere.

Koncerten i Waldbühne er en ud af en koncert turné i Tyskland i forår og sommer. På koncerterne spiller Garrett musik fra sit nye album MUSIC, hvor han fortolker både Beethoven og Michael Jackson.

Jeg kunne godt tænke mig at opleve Garrett live – og Waldbühne kunne også være stedet, hvor jeg ville gøre det, hvis jeg var i Berlin på det tidspunkt. Jeg har som sagt set ham på TV og blev som mange andre begejstret.

Billetter til koncerten kan købes fra Waldbühnes hjemmeside, hvor der også er mere at læse om Garrett.

Se også David Garretts egen hjemmeside http://david-garrett.com/ 

Skriv gerne en kommentar