Dans ind i det nye år i Berlin

Der er nok nogle af jer, der endnu ikke har fået lagt planer for nytårsaften. Men jeg kan, som jeg før har skrevet, se at der er mange der søger på nytår i Berlin.

Derfor kommer der her i dag endnu et tip til at fejre nytårsaften i Berlin. Rikke, som skriver om arkitektur på berlin-nyt og som bor i Berlin, var kommet forbi Straussberger Platz og havde set en reklame for nytårsfejring i Tanz Suite Panorama Lounge. Tanz Suite er et sted, hvor Der både er danseskole, club, diskotek, zumba, latino-fit, yoga og pilates …..og ikke mindst café og panoramabar. Lidt for enhver smag. Nytårsaften står den nok mest på dans og udsigt til fyrværkeri.

Billetsalget til nytårsfesten er begyndt, og der er link til det på Tanz Suite’s hjemmeside. For mig ser det fog ud til, at der linkes til, at man kan købe et gavekort. Det kan være en fejl, men hvis I ønsker at købe en billet, så er der altså også en mailadresse, og den ville jeg maile til, hvis det var mig – eller ringe til det tlf. nr., der står på siden. Og jeg tror ikke, man skal vente for længe.

Jeg gad nu godt fejre nytårsaften med udsigt ud over Karl-Marx-Allée og med Silvester cocktail, Sekt und Süsses, som der annonceres med – …hvis det ikke lige var fordi jeg nytårsaften er i Wien.

Se mere på http://tanzsuite.de/

Skriv gerne en kommentar