Comedian Harmonists på Komödie am Kurfürstendamm

Fra 9. -22. juni og igen fra 4. juli – 5. august er forestillingen Veronika der Lenz ist da! igen at se på Komödie am Kurfürstendamm.

Det er historien om den berømte sanggruppe Comedian Harmonists, der fortælles.

Jeg har skrevet om Comedian Harmonists i november 2011 – jeg linker til indlægget nedenfor.

Musikken, sangene og de nuværende Berlin Comedian Harmonists har så høj kvalitet, så jeg ikke vil lade denne chance gå fra mig til at fortælle jer, at der nu igen er mulighed for at se forestillingen. Desværre har jeg ikke selv haft mulighed for at se den – men jeg kender musikken og jeg kan se på anmeldelser og høre på Berlin Comedian Harmonists’ hjemmeside, at det er anbefalelsesværdigt.

Komödie am Kurfürstendamm

Berlin Comedian Harmonists Hjemmeside

Mit indlæg fra november 2011

Skriv gerne en kommentar