C/O til Berlin Charlottenburg

Overskriften signalerer ikke, at berlin-nyt bor i Berlin for tiden. Det kunne ellers have været dejligt, her hvor sæsonen for udstillinger, koncerter osv for alvor går i gang.

Nej, overskriften fortæller, at c/o Berlin – udstillingsstedet for fotokunst – flytter til Charlottenburg. Nærmere betegnet ind i Amerika Haus i Hardenbergstr. Tidligere boede c/o Berlin i Postfuhramt i Berlin Mitte, men måtte flytte herfra i begyndelsen af dette år.

C/o Berlin har som organisatin eksisteret siden år 2000. De præsenterer fotoudstillinger af international standard og andre events. De kører uddannelsesprogrammer og konkurrencer for børn og unge mennesker indenfor genrene samtidsfotografi, design og arkitektur.

Udstillingen Ostkreuz . Westwärts. Neue Sicht auf Charlottenburg, som netop er åbnet nu i torsdags den 19. september, foregår udendørs på plancher og bannere. Og det vil udstillingerne nok gøre frem til foråret 2014, hvor c/o kan flytte ind i det restaurerede og moderniserede Amerkahaus. Ostkreuz . Westwärts. Neue Sicht auf Charlottenburg viser fotooptagelse af mennesker og livet på godt og ondt i kvarteret Berlin Charlotrenburg. Det er Agenturet Ostkreuz som har skudt billederne. Den udendørs udstilling vises frem til 24. november.

I forbindelse med udstillingens åbning bragte Tagesspiegel for nylig en artikel om c/o Berlin, den kan Inlæse på linket her.

Læs mere på c/o Berlins hjemmeside

Skriv gerne en kommentar