Budskabet fra Berlin

Lyder det som titlen på en bog? Det er det også.

For nogen tid siden blev berlin-nyt.dk kontaktet af forfatteren til spændingsbogen Budskabet fra Berlin. Om jeg var interesseret i af få bogen og omtale den her på siden. Ja da! det lød da så spændende, at det kunne jeg ikke sige nej til.

Hvorfor bogen hedder som den gør, kan jeg ikke sige endnu. Først i fredags dukkede bogen op i min postkasse og jeg begyndte at læse den i går. Er dog næsten halvt igennem, for spændende er den.

Det handler om en vis genstand fra nazi-tidens Berlin. Genstanden er af stor interesse dels for vurderingseksperten Nina og for en canadisk samler – men også for nogle ubehagelige typer. Bogens handlling kan I læse om så mange steder, jeg giver et par link til slut, som jeg har fået fra forfatteren.

Indtil nu kan jeg sige, at det er en meget fin sommerferielæsning og en hyggelig måde at få et “gensyn med Berlin” på. Når man har været så meget i Berlin som jeg har, kan man se det hele for sig efter beskrivelserne. Og det er tydeligt, at forfatteren ikke har kunnet dy sig for lige at snige lidt turistinfo ind hist og her. Og det kan jeg egentlig godt lide, oplysning er altid godt.

Når jeg bliver færdig med bogen kommer jeg lige med en omtale igen – jeg vil ikke kalde det en anmeldelse, for jeg er ikke boganmelder. Anmeldelser er der ellers flere eksempler på, og jeg tillader mig at gengive linkene fra forfatteren. For anmeldelserne er der ingen grund til ikke at vise frem – de er nemlig ret fine. Nu må jeg tilbage til bogen.

Læs et interview med forfatteren på bloggen Vild med krimi.

Om spændingsbogen Budskabet fra Berlin skrev anmelderne bl.a.:

… en fantastisk god spændingsroman… Hvis du interesserer dig for Berlin og 2. verdenskrig, vil du synes godt om bogen…   www.tysk.dk*****

…spændingsroman, der sætter Berlin ind i et fremragende historisk perspektiv…         …stigende intens spænding…  Flensborg Avis****

Høj spænding i både Berlin og Århus …                  Den historiske kulisse appellerer ikke mindst til de mange, som er optaget af fortiden. Og hvem er ikke det!  Jyske Vestkysten ****

…underholdende    …fængsler på en udmærket måde…  læseværdig litteratur Krimi-cirklen

Skriv gerne en kommentar