Bogstavmuseet åbner på ny adresse

OLYMPUS DIGITAL CAMERASidst jeg var i Berlin ville jeg lige kigge indenfor i Buchstabenmuseum. Da havde museet adresse ved Karl-Liebknecht-Strasse. Men ak, det var lukket ned, fordi det skulle flytte.

Nu kan jeg se på museets hjemmeside, at det åbner igen den 10. august på Holzmarktstraße 66. Åbningstiderne er torsdag-søndag kl. 13-17. Det er nu også muligt at booke omvisninger ved at skrive en mail til museet. Det ser dog ud til, at det kun er grupper de viser rundt. Jeg vil håbe, at de også kommer til at tilbyde omvisninger for gæster, der melder sig enkeltvis – for det kunne være interessant at høre lidt om, hvordan det hele har udviklet sig.

Jeg besøgte bogstavmuseet på dets allerførste adresse i Berlin (dette er den 3.). Dengang var der kun åbent to timer om torsdagen, og der var ikke andre gæster end mig og min veninde. Så vi fik en introduktion til det hele – og museet var dengang egentlig kun en udstilling af nogle af bogstaverne, som på det tidspunkt var i samlingen. Jeg glæder mig meget til at besøge museet igen i de nye omgivelser.

Læs evt. mit tidligere indlæg om bogstavmuseet.

Se også http://www.buchstabenmuseum.de/

Skriv gerne en kommentar