Berlinalen er slut

I dag slutter Berlinalen. Måske nogle af jer så afslutningen og bjørneuddelingen i går. For jer der ikke så det, Så har I en mulighed for at følge det på Berlinalens hjemmeside. Her ligger alle de videoer, som er blevet streamet på nettet under Berlinalen. Det er endda synkroniseret på engelsk. Se Award ceremonien her.

For dem, der kun har brug for at vide hvem bjørnene og priserne gik til, vil jeg foreslå, at I downloader “prislisten” – en PDF fil, hvor alle priserne er listet. Der er ingen grund til at jeg lister dem op her, når I med et enkelt klik kan få en komplet fortegnelse.

Den lille Bjørneskulptur er i øvrigt designet af Renée Sintenis (1888-1965), måske I husker, at jeg har skrevet om hende før i forbindelse med udstilling i Georg-Kolbe-Museum. Udstillingen om hende og hendes kunst vises til 23. marts, så den kan I nå at se endnu.

Berlinalen er slut, og nu skal vi se filmene. En af de film jeg i hvert fald skal have set, når den kommer op i biografen herhjemme, er The Monuments Men. Der ligger en del Berlinale-klip på YouTube – bl.a. det meget underholdende  pressemøde for George Clooney’s The Monuments Men.

Skriv gerne en kommentar