Berlin-København i en god sags tjeneste

I har måske bemærket banneret i højre side for Berlin-Copenhagen 2012. Jeg synes det er fint et arrangement, og jeg er glad for at have fået lov til at reklamere for det her på siden.

Den 18. august kl. 01.00 starter op mod 800 cyklister fra Mercedes-Welt am Salzufer i Berlin. Cyklisterne ledes af en politieskorte de første 30 km ud af Berlin. Via Rostock cykler de til København, og turen køres i et stræk. Det kan lyde noget heftigt, men det hævdes at habile motionscyklister skulle kunne klare det. Sejlturen Rostock-Gedser giver selvfølgelig også en pause.

Det er Scandlines, Mercedes Benz og Træd Til (Kræftens bekæmpelse) som står bag turen. Overskuddet går ubeskåret til Træd Til, som gør en indsats for sundhed og forebyggelse i kampen mod kræft.

Jeg kan kun opfordre til at støtte den gode sag. Der er plads på holdet endnu, så hvis du har mod på at træde i pedalerne for Træd Til,  så klik på banneret i højre side. På hjemmesiden for Berlin-Copenhagen kan du læse alt du behøver at vide, før du beslutter at melde dig til.

Skriv gerne en kommentar