Berlin de luxe

Der skal være noget for alle her på berlin-nyt.dk. Flere gange har jeg tippet om gratis oplevelser og jeg har i sidepanelet et banner med henvisning til hjemmeside Gratis in Berlin.

I dag er der tips til de velhavende, som ønsker at tage luksuslivet med på ferien. For det er der selvfølgelig også  gode muligheder for i Berlin. Til slut i teksten får I en henvisning til Visitberlins hjemmeside Berlin Eksklusiv, her vil jeg fremhæve nogle at de muligheder der findes.

Hotellet skal selvfølgelig være af højeste standard og der findes en del luksushoteller i Berlin. Det berømteste af dem er Hotel Adlon, som har adresse på Unter den Linden og ligger lige ved Brandenburger Tor. Hotellet, som står nu, er en genopbygget version af det legendariske Hotel Adlon, som var hotellet i Berlin i begyndelsen af 1900-tallet. Et andet luksushotel er det nye Waldorf Astoria i Hardenbergstrasse – lige overfor Gedächtniskirche. Her bor man i virkelig komfortable værelser med alt ønskeligt teknologisk udstyr og badeværelser i den fineste italienske marmor. Det tredje luksushotel, jeg vil nævne er Ritz Carlton på Potsdamer Platz – her hvor Obama boede under det nylige besøg. Billederne på siden, som jeg linker til for hotellet, synes jeg nok giver indtryk af, at her kan man godt være tjent med at bo også. Meget flot interieur med svungne trappepartier,  marmorforede badeværelser osv. Læs selv om flere hotelmuligheder på Visitberlins side om hoteller.

Til luksusturisten findes der selvfølgelig også en række tilbud om ekslusive oplevelser. Om man skal finde mulighed for at få motion i en tennisklub, ønsker at spille golf, få en ridetur eller holde sin yoga ved lige, så findes der muligheder for det – læs mere på visitberlins side om eksklusiv sport og fitess.

Andre  muligheder for at leve det søde liv er gourmetrestauranter, kunstgallerier, opera- og koncerthuse i verdensklasse, masser af eksklusive butikker til shopping de luxe, cocktailbarer osv.

Læs om det hele på den side, som Visitberlin har sat sammen til den ekslusive Berlin-ferie. http://www.visitberlin.de/de/erleben/berlin-exklusiv

 

Skriv gerne en kommentar