Berlin-Bühnen.de

I går opdagede jeg en ny hjemmeside, som jeg straks vil tippe mine læsere om. Siden hedder Berlin-Bühnen.de og på den kan I se, hvad der foregår på de største og mest kendte scener i Berlin på en given dato. Det er jo sådan en side, man har brug for, når man sidder og planlægger sin ferie. Her er samlet koncerter, teater, opera, muscial osv.

Der er fire hovedfaner: Spielplan, som viser hvad der spilles på alle scener på en given dato, men herunder er også muligheden for kun at se den genre, man interesserer sig for, f.eks. Dans, Musical eller forestillinger for børn og unge. Næste fane Bühnen/Ensembles har en alfabetisk oversigt over de scener, som siden dækker. Tredje fane Premiere, siger sig selv – viser premiereforestillinger i den aktuelle måned. Sidste fane Highlights siger også sig selv – det er hvad Berlin-Bühnen mener vil være mest populært.

Siden er også udstyret med en kalender, som man nemt kan se forestillinger på det tidspunkt, hvor man holder ferie.

Det er en virkelig god og brugervenlig side, og den vil fremover være at finde på mine sider, Opera og Klassisk Musik.

Berlin-Bühnen.de  har adressen http://www.berlin-buehnen.de/de_DE – der findes også en engelsk udgave, vælg blot sprog øverst til højre på siden.

Skriv gerne en kommentar