Bee Gees Musical Massachusetts

Massachusetts var så absolut min yndlingssang med Bee Gees dengang i 1970’erne, da den blev spillet ustandselig i radioen. Men også I started a Joke, Words, Don’t Forget to Remember, Saved by the Bell og First of May er jo utrolige dejlige sange. Og den senere disco-periode bød også på gode hits, hvor How Deep is your love er min favorit.

Massachusetts er også titlen på en musical, som spiller i Tempodrom i Berlin på fredag den 28. marts kl. 20. Det er “The Italian Bee Gees” som opfører en hyldest til Bee Gees. Ligesom de rigtige Bee Gees – Barry, Robin og Maurice Gibb er de italienske Bee Gees også brødre og hedder i virkeligheden Walter, Davide og Pasquale Egiziano. Barry Gibb har givet tilladelse til, at gruppen må bruge navnet Bee Gees, og en tidligere musiker i Bee Gees’ orkester, Blue Weaver spiller nu for The Italian Gee Gees.

Det er klart, at det ikke er Bee Gees, man får at høre, når man går ind og ser Muscial’en Massachusetts – men sommetider er det næstbedste det man kan få, og så skal man huske, at de optrædende helt sikkert vil give os det bedste, de kan præstere. Musikernes entusiasme og musikglæde er oftest det, som giver publikum den bedste oplevelse. Og her har vi tre italienske brødre, som har en stor begejstring for Bee Gees, som de gerne vil dele med os. Trods det, at jeg ikke er musical-fan, kunne jeg også af den grund finde på at gå til denne koncert, hvis jeg havde mulighed for det.

Programmet indeholder både de ældre Bee Gees hits og de nyere. Så der er også dans og sceneshow at glæde sig til i Tempodrom. Se mere om koncerten og billetkøb på Tempodroms hjemmeside.

Og her en prøve på The Italian Bee Gees:

Skriv gerne en kommentar