22. september 2021

Barenboim og West-Eastern-Divan-Orchester i Waldbühne i aften

Dagens begivenhed i Berlin må være Daniel Barenboim og West-Eastern-Divan-Orchester i Waldbühne. Jeg ved, jeg har nævnt det for nylig. Men nu vil jeg gentage det, for det må I ikke gå glip af, hvis I er i Berlin. Der er stadig billetter at få, ser det ud til på alle de net-steder, hvor koncerten er omtalt.

Barenboim er min yndlingsdirigent.  Desuden er han et menneske med meget sympatiske holdninger – i al fald efter min mening. Derudover en rystende dygtig pianist. Jeg hørte ham i Staatsoper spille to af Beethovens klaversonater. Hold da k…! det var så flot.

RBB (Rundfunk Berrlin-Brandenburg) er mediepartner på koncerten og jeg vil bare gentage deres præsentation: “Unter der Leitung des Generalmusikdirektors der Staatsoper unter den Linden erklingen die 3. und die 5. Sinfonie von Ludwig van Beethoven.”

Her linker jeg til Waldbühnes hjemmeside – så klarer I vist selv resten.

Skriv gerne en kommentar

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close