Baby koncert i Deutsche Oper

Jeg så for nylig på Deutsche Opers hjemmeside, at de nu er begyndt med at have Baby-koncerter, og i går var der et indslag i rbb Abendschau om den første af slagsen. Koncerterne for babyer og deres forældre foregår i den lille sal, som nylig er taget i brug, og som de kalder for Tischlerei.

Det er på ingen måde noget nyt fænomen, at man inviterer småbørnsforældre og deres babyer indenfor i de kulturelle institutioner. Det har man længe gjort også herhjemme. Baby bio og omvsininger på kunstmuseer, hvor det er velkomment at have en barnevogn og en baby med, som ikke er lydløs.

Det ser ud til på indslaget, at babyerne nyder musikken. Så vidt jeg kan se, denne gang for celli eller kontrabas – eller en af hver.

Det er et godt tiltag, for forældre, som går på barsel trænger til at komme ud og opleve noget kultur og børnene får en lødig kultur ind med modermælken, nogle gange bogstaveligt talt endda – for der er ingen der generer sig for at amme sine børn i fuld offentlighed – og sådan skal det også være.

Se selv indslaget på linket her rbb Abendschau om Baby koncerter

Se Deutsche Opers koncertprogram for babyer og deres forældre.

Skriv gerne en kommentar