Audioguide til Berlin

Da jeg sidst var i Berlin, købte jeg et Berlin Welcome Card. I kan læse mere om det under fanen Turist. I korthed går det ud på, at man køber en billet, der i et bestemt antal dage giver fri kørsel med den offentlige trafik. Og så følger der en lille bog med, hvor alle de attraktioner, museer, teatre osv. som giver rabat på BWC har en annonce.

Den lille bog sad jeg og kiggede i forleden dag, og her fik jeg øje på en annonce for Audioinsider Berlin. Konceptet er, at man for mindre en 25 kr. kan købe en audioguide til sin I-pod, telefon eller mp3 afspiller og tage den med ud på en tur i Berlin. Der er en hjemmeside, man kan gå ind på og downloade audioguideen. Enten til sin PC og så kan man tage den over på sit medie, eller man kan downloade direkte på sin telefon.

Der er forskellige ture at vælge imellem – det kan I selv gå ind og kigge på. Jeg synes det er en ganske fiks idé. Når jeg besøger udstillinger, tager jeg altid en audioguide med rundt, og hvorfor skulle man ikke kunne gøre det ude i byrummet også? Der er mulighed for at høre en lille lydprøve – og det lyder helt fornuftigt, synes jeg. Lyder som om det er en skuespiller, der har indtalt.

Det tror jeg, at jeg skal prøve næste gang. Der skal nok være noget at fortælle om f.eks. Unter den Linden, som man ikke har hørt før.

http://www.audioinsider.de/

Skriv gerne en kommentar