Ampelmännershow på Admiralspalast

De har i mange år været et varemærke for Berlin – Ampelmänn’erne. De røde og grønne mænd fra lyskrydsene i østberlin. De var lige efter genforeningen truede, da man ville ensrette lyssignalerne. Voldsomme protester reddede mændene fra udslettelse. Og nu ser man dem som lamper og badesvampe, vingummi og kageforme. Ja der er snart ikke det, man ikke kan få med en af de røde og grønne mænd på.

I et nyt teatershow Green Boys hopper tre af de grønne ampelmänner ud af lyssignalet. Det er nat i Berlin, og de er for alvor blevet lede og kede af hele tiden bare at blive tændt og slukket og signalere, at folk godt må gå over gaden. Ude i verden udenfor trafiklyset venter der alskens spændende oplevelser, og nysgerrige som de er, tager de alle oplevelserne med.

Det er et show blandet af dans, akrobatik og magi. De grønne trafklysmænd møder andre kendte varemærker fra Berlin som f.eks. den kendte berliner bjørn – og selv Goldelse, figuren på toppen af Siegesäule stiger ned og tager del i Ampelmännernes opdagelsesrejse.

Det lyder som en rigtig sjov idé og en god familieforestilling. Green Boys spiller i morgen den 12. oktober kl. 19.30 og søndag den 13. oktober kl. 15.30.

Læs mere og se info om billetkøb på Admiralspalasts hjemmeside.

Skriv gerne en kommentar