Alle mand er klar til afgang?

På min afstikker til Paris i påskeferien tog vi med på en sejltur på Seinen. Det var en af de bedre oplevelser. Dels var det en lukket båd, så vi fik lidt varme og dels er det jo altid dejligt at opleve en by fra vandsiden.

I Berlin er der også mange muligheder for at opleve byen på den måde. Den første gang, jeg oplevede det var i september 2007. Og det var en rigtig dejlig tur. Det var den tur, som hedder Brückenfahrt, hvor vi sejler under godt 60 broer.

Nu hvor temperaturerne har været oppe at runde de 20 grader i Berlin, er vejret ved at være til sådan en sejltur. Det synes jeg I skal unde jer selv. Læs evt. også mit indlæg fra 2012 om samme emne – der er lidt flere oplysninger. Vær opmærksom på, at de datoer jeg nævner i det indlæg selvfølgelig ikke er aktuelle længere.

I kan kigge ind på berlin.de’s side om sejlturene i Berlin og finde aktuelle oplysninger.

Skriv gerne en kommentar