Det bedste af det søde

Her i juletiden bliver vi urimeligt fristet af alt det søde. Har man en sød tand, er det svært at sige nej. Hvad skal man så gøre?

Et godt forslag er vel at interessere sig lidt for kvaliteten af de søde sager. Uden at berlin-nyt skal til at lyde frelst eller være et forbrugerorgan, så kan det vel nok gå an at komme med et lille pip og et tip til, hvordan man i Berlin har mulighed for at være kvalitetsbevidst, når der skal købes lækkerier med hjem.

Her er Berliner Naschmarkt et godt bud. Markthalle Neun præsenterer på søndag den 1. december med ca. 50 stande søde delikatesser, som er fremstillet af producenter i Berlin og Brandenburg. For alle varerne gælder, at de er håndlavede efter slow food princippet, kun bruger naturlige ingredienser og har topkvalitet. Og på lørdag uddeles endda også en pris til producenten af det allerbedste produkt. Prisen hedder Süsse Schnecke (den søde snegl). Det er Slow Food BerlinMarkthalle Neun, og Berliner Meisterköche, som uddeler prisen.

Men gå nu selv en tur på marked og bliv fristet af de fine herligheder. Jeg blev egentlig opmærksom på markedet på søndag, fordi jeg så på Facebook, at min yndlingscafé i Nicolaiviertel, Tigertörtchen skal deltage. Så jeg vil ønske held og lykke til Stefan og teamet fra Tigertörtchen i dysten med de øvrige 49 deltagere. I kan se alle deltagere på Markthalle Neun’s hjemmeside under Produzent/Innen – dem med stjerne deltager på søndag. Prisen uddeles kl. 14.

Læs mere om Markthalle Neun og de kommende markeder op mod jul på http://naschmarkt-berlin.de/

 

Skriv gerne en kommentar